Startsida

Företaget

Kontakt

Blåsmaskiner

Slussmatare

Övrig utrustning

Service

Länkar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BRITEC AB är ett ingenjörsföretag som arbetar huvudsakligen med Pneumatisk transport.Britec AB gör service på era Pneumatiska system och utfärdar protokoll som visar status på densamma.

Britec AB anskaffar all nödvändig utrustning ny eller begagnad (renoverad) till era blåssystem.

Britec AB renoverar era Blåsmaskiner och Slussmatare, böjar, cykloner, skruvar, ventiler, växlar m.m oavsett fabrikat.Britec AB hjälper till med ombyggnad för kapacitetökning. Vi projekterar även för nya blåssystem. Britec AB tillverkar skruvar, transportörer, cykloner samt mycket annan utrustning. Fråga så får ni en offert.

Vi har mångårig erfarenhet av blåsmaskiner och kringutrustning.

Vi samarbetar med KAESER när det gäller blåsmaskiner och kompressorer.

Britec AB köper, säljer och förmedlar all typ av utrustning till sågverk, reningsverk, värmeverk, massabruk och processindustrin. Vi samarbetar med Proexcess AB och Lutea AB när det gäller anskaffning av utrustning.Vi tecknar avtal med kunder om att avyttra deras överskottsutrustning som exponeras till intressenter i hela världen.

BRITEC-GARANTI innebär professionellt och ansvarsfullt utfört arbete. Britec AB erbjuder kunden en vecka att kontrollera levererad begagnad utrustning. Om det mot förmodan inte skulle vara bra så betalar ni endast fraktkostnaderna.

Nöjda kunder är Britec AB:s honnörsord.